۱۳۹۹/۱۰/۲۰

پریز برق شارژی

پریز برق های شارژی اختراعی جالب از انسان هایی است که تمایل دارد هر چیزی را با خود حمل کرده و به هر جا ببرد. این پریز برق های شارژی جالب که در عموم به آنها پریز برق قابل حمل نیز گفته میشود موضوع قابل توجه کمپانی های بزرگ و کوچک در تولید محصولات خاص الکترونیکی به حساب می آیند. این پریزهای قابل حمل توانایی این را دارند تا انواع دستگاه ها شامل گوشی های تلفن، لپ تاپ و یا حتی تلویزیون را شارژ کرده یا روشن کنند. بنابراین برای فعالیت ها و تفریحات خارج از منزل وسیله بسیار کاربردی به حساب می آید. شما میتوانید پریز برق شارژی خود را داخل هواپیما نیز حمل و استفاده کنید (اگر مصرف آن کمتر از 100 وات در ساعت باشد، بهتر است قوانین را پیش از سفرخود چک کنید).

طراحان کره ای پریزی که با استفاده از نور خورشید شارژ می‌شود و می‌تواند هر وسیله برقی را شارژ کند ساخته اند و به نظر میرسد در روزهایی نه چندان دور استفاده از پریز برق های قابل حمل شارژی یا خورشیدی بین عموم مردم و کاربران متداول شده و در هر مکان غیر ممکنی مانند رستوران ها ، فرودگاه و ورزشگاه ها افراد با کمک پریز برق های شارژی به راحتی بتوانند از لوازم برقی و الکترونیکی خود استفاده نمایند.

پریز برق شارژی رویا یا حقیقت

 

اگر واژه پریز برق شارژی یا پریز برق قابل حمل را در موتورهای جستجوگر سرچ کنید در حال حاضر که روزهای پایانی سال 2020 را میگذرانیم به اطلاعات اندکی از آن دست خواهید یافت اما همین یکی ، دو نمونه موجود باعث میشود که امیدوار باشیم این پریز های برقی شارژی رویا و تخیل نبوده و شرکت ها و گجت های معتبر دنیا مشغول کار بر روی تولیدات گسترده و انبوه آن هستند.

پریزهای برقی شارژی با پاور بانک های محبوب و پر کاربرد از این نظر تفاوت خواهند داشت که برای شارژ لوازم الکترونیکی سبک  به جز موبایل نیز کاربرد خواهند داشت. شما با استفاده از پریز برق شارژی میتوانید در فرودگاه لپ تاپ خودتان را شارژ کرده و یا در دل کویر یک اتوی مو را به برق زده و موهای خودتان را صاف نمایید.

اگرچه پریز برق شارژی قابل حما همچنان نامی ناشناخته و کمتر شنیده شده می باشد اما نمونه های تولید شده از آن که در این مقاله لیزارکو به آن اشاره خواهیم نمود نشان از آن دارند که در آینده ای نه چندان دور در کنار تمام ابزارهای الکترونیکی هر کدام از ما یک یک یا چند پریز برق شارژی قابل حمل خواهیم داشت و این انرژی ارزشمند را با خود به همه جا حمل خواهیم نمود.

 

کوچکترین پریز برق شارژی دنیا

 

ChargeAll نام کوچکترین پریز برق شارژی جهان است که دارای یک پریز برق دیواری است و مشکل نیاز به پریز برق در بیرون از منزل یا محل کار و یا هر مکان دیگر را از بین میبرد.

این پریز برق شارژی کوچک ، پورت هایی برای میکرو USB و کابل های Lightning دارد.  این شارژر قابل حمل با داشتن هر دو پریز برق دیواری و پریز USB به راحتی میتواند تمام دیوایس های قابل حمل نظیر لپتاپ، تبلت و تلفن همراه را شارژ نماید. البته این پریز برق شارژی برای دستگاه هایی که نیازمند برق بیشتر از ۸۵ وات (مثل مایکرو ویو) هستند، قابل استفاده نمیباشد.

پریز برق شارژی قابل حمل ChargeAll در دو سایز مختلف تولید می شود:

  • سایز کوچکportable
  • سایز بزرگ powerfull

بنا به گفته سازندگان سایز کوچک پریز برق شارژی کمی بزرگتر از آیفون ۵S است در مدل بزرگتر آن حدود یک اینچ بزرگتر است و یک پورت USB اضافی نیز دارد.

قیمت نمونه کوچک این پریز برق شارژی کوچک قابل حمل حدود ۹۹ دلار و نمونه بزرگتر آن حدود ۱۳۹ تخمین زده میشود.

پریز برق خورشیدی

 

پریز برق خورشیدی یا پریز پنجره نمونه ای از پریز برق شارژی است که توسط طراحان صنعتی Kyuho Song & Boa Oh

ابداع و اختراع شده است و از نور خورشید تغذیه و با مکش آن و تبدیل انرژی خورشیدی همانند یک پریز برق عمل میکند.

در هر فضایی که دسترسی به برق نا ممکن به نظر میرسد ، پریز برق خورشیدی میتواند شما را قادر به استفاده از برق و لوازم برقی سازد. طراحان صنعتی این محصول سعی بر آن داشاتند که این پریز برق علاوه بر قابل حمل بودن، کاملا ساده و در دسترس باشد و هر کاربر بدون آموزش ویژه بتواند از آن بهرمند شود.

در کره این پریز برق خورشیدی تبدیل به دستگاهی برای تامین برق شده و به نظر میرسد در آینده ای نه چندان دور در دسترس همگان قرار گرفته و به یک وسیله عمومی که در هر جایی میتوان پیدا کرد، تبدیل شود.

پریز برق خورشیدی دارای  یک باتری ۱۰۰۰میلی آمپر می باشد که برای شارژ باتری گوشی های هوشمند کافی است و بین ۵-۸ ساعت طول می کشد که این باتری به طور کامل شارژ شود و همچنین دارای یک باتری داخلی است که تا ۴ وات برق مورد نیاز هر دستگاه را که از طریق پورت USB متصل می شود، تامین می کند.

مایع درون این پریز برق خورشیدی از هیدروژن شیمیایی ومقداری آب تشکیل شده که  با ایجاد واکنش شیمیایی این مایع، برق به شکلی فوری ایجاد میشود.

تنها ایراد وارده بر این پریز برق خورشیدی این است که  تنها به مدت ۱۰ ساعت کار می کند.

نکته آخر

در بسیاری از مقالات عنوان شده که باتری های قابل حمل نمونه ای از پریز برق های شارژی مدرن هستند که با برندهای مختلف در بازار موجود بوده و برای شارژ موبایل ، تبلت یا اسباب بازی مناسب به نظر میرسند و عموما تفاوت آنها در مدت زمانی است که برق را در خود ذخیره میکنند .

در هر صورت این تولیدات کوچک و جالب نشانه آن است که شرکت های الکترونیکی بزرگ دنیا چه با استفاده از برق و چه نور خورشید در آینده پریز برق هایی قابل حمل به همه جهان اهدا خواهند نمود که  به راحتی در کیف های شخصی ما جا شده در هر مکان قابل استفاده بوده و نیاز ما را به انرژی تامین خواهد نمود.

محصولات مرتبط

فروشگاه اینترنتی لیزارکو